Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Diktátor by musel zpoplatnit i péči v nemocnicích u těch očkovaných se zdravotními komplikacemi vč. těch, kteří po očkování onemocní covidem, např. v UK jich napočetli od prosince do letoš. května 1477 - očkovaní, kteří se nakazili, a to mezi nimi chybí ti, kteří se na hlášení infekce vykašlali, odbyli si ev. potíže doma. A mezi ty neočkované často patří ti z covidu uzdravení, bude jich více, než je úředně registrováno, což potvrzuje Německo i USA.

0 0
možnosti
AN

A89l72e83š 49N12o13v70á68k

28. 7. 2021 12:34

a co když budou mezi hospitalizovanými převažovat očkovaní?:-)

0 0
možnosti
Foto

V27o14j44t25ě97c69h 80V71l31k

28. 7. 2021 16:25

Dle návrhu poskoka se má jednat o pravidelnou platbu pro všechny neočkované nad rámec zdravotního pojištění, která má spíše preventivní charakter a neočkovaní ji musí odvádět bez ohledu na to, zda budou někdy hospitalizováni nebo nikoliv. Zavádět obdobnou platbu i pro očkované zatím není na pořadu dne, protože jsou dle mezioborové skupiny bráni za nerizikové a navíc panují obavy, že by zpoplatnění i očkovaných mohlo nové zájemce o očkování odradit, ale do budoucna ani zpoplatnění očkovaných nelze vyloučit, protože poskok si na ně určitě něco vymyslí :-)

0 0
možnosti
VB

Milánku, zrovna jsem si prostudovala obsáhlý dokument americ. prestiž. institucí FDA a CDC: lidé s protilátkami po covidu mají spolehlivou imunitu, jejich počet v populaci je násobně vyšší, než jak registrují jednotl. státy. ČR by měla zajistit kvalitní testování na protilátky, aby se zbytečně netestovali na covid ti, co ho už měli. Zato s testováním očkovaných na protilátky je stále problém: testy jsou u nich méně spolehlivé. Má si očkovaný, který skončí s komplikacemi na JIP, tuto léčbu zaplatit? Nemusel přece jít na dobrovol. očkování! Jejich imunita je nesnadno ověřitelná, FDA a CDC se tomu velmi podrobně věnuje. A uznávají potřebnost ověřování protilátek u těch neočkovaných, protože celé komunity už mohou být imunní a lze šetřit peníze jak na vakcínách, tak na testování na covid.

0 0
možnosti
Foto

Pí ,,Zlatíčko". ,,Nesuduji", AVŠAK: Zatímco covid bych „od někoho dostal“, tak vakcínu bych si „nechal píchnout sám“. Pokud bych se chtěl vyhnout situaci, ve které bych si něco vyčítal, očkování je pro mne subjektivně „rizikové“. Protože v tom extrémně nepravděpodobném případě, že by mi pak bylo opravdu špatně, mohl bych si za to „sám“.

Psychologové tomuto způsobu rozhodování říkají minimalizace lítosti (regret minimization framework) Tolik z článku na Seznamu, v kterém jsou i údaje ze zdrojů, na které se odvoláváte i Vy. Jinak viz.:

Komentář: K vakcínám jsem skeptický. Proto mám dvě dávky a vyhlížím třetí

PAVEL KASÍK

p.s.: JSEM JIŽ DÁVNO NAD 70+, A MÁM I S mou PANÍ ZA SEBOU OBĚ DÁVKY Astry;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 561x
Ohrožený druh pocházející ze šumavských hvozdů, jehož teritoriem je momentálně Praha, ale na rodnou Šumavu nedá dopustit.

Seznam rubrik